7. juni 2017

Folkemødet 2017

Flere rådsmedlemmer er i 2017 blevet inviteret til at deltage i forskellige debatter ved årets Folkemødet. Følg med her på siden, hvor vi løbende vil opdatere med indslag fra arrangementerne.

Gorm Greisen fortæller om wearables
Video / 18. juni 2017

Wearables og fremtidens lægepraksis

Får 'wearables' en betydning for, hvordan vi i fremtiden går til lægen? Gorm Greisen deltog i en debat om fremtidens lægepraksis, og hvordan indsamling af data måske kan forandre fremtidens lægepraksis.

Se mere
Paneldeltagerne ved debatten om rugemoderskab Paneldeltagerne ved debatten om rugemoderskab
Video / 17. juni 2017

Debat om lovliggørelse af kompenseret rugemoderskab

Bør betalt rugemoderskab være tilladt i Danmark? Foreningen DARE arbejder for lovliggørelse af såkaldt 'kompenseret rugemoderskab', og rådsmedlem Poul Jaszczak var inviteret til debatten med bl.a. formanden for foreningen – se videointerview her.

Se mere
Gorm Greisen på Folkemødet 2017
Video / 16. juni 2017

Det Etiske Råd på Folkemødet 2017

Vi er landet på Bornholm og er klar til at deltage i flere debatter om organdonation, "den tredje alder" og nye teknologier som kunstig intelligens, personlig medicin og virtual reality.

Se mere
Debat på Folkemødet 2016
Blog / 7. juni 2017

Program 2017

Årets folkemøde nærmer sig og Det Etiske Råd er blevet inviteret til at tage del i flere debatter om emner som fx rugemoderskab, plejerobotter og digital sundhed. Herunder finder du vores samlede program.

Se mere